OKFON
Magyar English


AZ OKFON ZRt. HUMÁN ERŐFORRÁSAI

A társaság vezető munkatársai az államigazgatásban, a beszerzések irányításában, a közbeszerzési eljárások konkrét lebonyolításában nagyon jelentős gyakorlatot szereztek előző munkahelyeiken.

A cég megalapítása óta, a ZRt. munkatársai eddig már több mint 1500 közbeszerzési eljárás teljeskörű lebonyolítását végezték el, megbízóik – a közbeszerzések ajánlatkérőinek - nevében és képviseletében eljárva.

Az OKFON ZRt. alkalmazotti létszáma – jelenleg – 11 fő, közülük 10 fő felsőfokú végzettséggel rendelkezik az OKFON ZRt. (mint cég) valamint alkalmazottai közül 7 fő szerepel a Közbeszerzési Tanács hivatalos közbeszerzési tanácsadói listáján (nyilvántartási sorszám: 47.)

A ZRt. humán erőforrásait bővíti:

  • a külső szerződéses szakértői kör igénybevétele;
  • a partner vállalkozásokkal való együttműködés (alvállalkozói tevékenység igénybevétele);
  • a közbeszerzési intézményrendszernél meglévő személyes szakmai kapcsolatok.

 

A cég vezető munkatársai:

 

Dr. Lantos András az Igazgatóság elnöke

Műszaki (számítástechnikai) majd közgazdasági diplomát szerzett. Közel 20 éves államigazgatási és 20 éves vezetői gyakorlattal rendelkezik. Feladatai közé a műszaki fejlesztés, építés-beruházás, ingatlangazdálkodás, a költségvetési fejezet és a fejezet irányítása alá tartozó szervezetek anyagi-technikai ellátásának biztosítása tartozott.

Utolsó államigazgatási munkahelyén, a Belügyminisztérium – akkori – új önálló költségvetési intézményének, az Országos Közbeszerzési Főigazgatóságnak a főigazgatója volt (1997-1999).

A közbeszerzési törvény hatálya alá tartozó és a Belügyminisztérium költségvetési fejezet szintjén központosított beszerzések egyszemélyi felelős döntéshozója és a szerződések aláírója volt.

Az OKFON Közbeszerzési és Szolgáltatási ZRt. alapítója. A cég vállalkozási, pénzügyi-gazdasági, humánpolitikai és ügyfélkapcsolati feladatait végzi.

 

Buzsáki Attila az Igazgatóság alelnöke, vezérigazgató

A Budapesti Műszaki Egyetem járműgépész szakán szerzett diplomát. A jármű szakterületen kívül számítástechnikai képzettséggel is rendelkezik. Államigazgatási munkaköreinél fogva operatívan részt vett a közbeszerzési tevékenység irányításában, a központosított közbeszerzési rendszer működtetésében.

1997-1999 között vezette a BM Országos Közbeszerzési Főigazgatóság Közbeszerzési Igazgatóságát. Több mint 15 éves államigazgatási és tendereztetési gyakorlattal rendelkezik. Az OKFON Közbeszerzési és Szolgáltatási ZRt. alapítója. A cég közbeszerzési szakmai tevékenységének irányítója.