OKFON
Magyar English

Elérhető információk:

    • A dokumentációk megtekinthetők, letölthetők;
    • A tisztázó kérdések, és azokra adott válaszok megtekinthetők, letölthetők.

A rendszer használata:

A "Folyamatban lévő eljárások" menüpont alatt megjelenő táblázat tartalmazza az elérhető eljárásokat. A felhasználónak ki kell választania azt az eljárást, amelyen indulni szeretne, és a linkre kell kattintania (a táblázat utolsó oszlopában aláhúzással jelölve). A rendszer a következő lehetőségeket ajánlja fel:

Még nem regisztrált felhasználónak a regisztrációra kattintást követően minden mezőt ki kell töltenie. Majd  a megadott felhasználónév (maximum 20 karakter) és jelszó beírását követően a "Belép" gombra kattintással tovább kell lépnie. A regisztráció önmagában nem teszi lehetővé a dokumentumokhoz és információkhoz történő hozzáférést.

A rendszer által megjelentetett üzenet ("Ennek a menüpontnak a megtekintéséhez jelentkezni kell az adminisztrátoroknál") aláhúzással jelölt linkjére kell kattintani.  A rendszer automatikusan juttatja el a betekintési kérelmet az OKFON Zrt-hez. Az OKFON Zrt. ezt követően a lehető legrövidebb időn belül engedélyezi a hozzáférést, amelyről a regisztrációt kitöltő személy külön e-mailben értesítést kap. Csak ezen e-mail megérkezését követően érhető el a hivatkozott tartalom.

A közbeszerzési eljáráshoz kapcsolódó hivatalos dokumentumok az OKFON ZRt. részéről elektronikus aláírással ellátva kerülnek feltöltésre a honlapra. Az elektronikus aláírással ellátott, szerkeszthető dokumentumok az e-szigno programmal nyithatóak meg, illetve olvashatóak, amely program a következő linkről letölthető:

https://srv.e-szigno.hu/e-Szigno.exe

Amennyiben a dokumentációt az ajánlatkérő ellenérték fejében árusítja, a betekintési engedélyt a felhasználó csak annak megfizetését követően kapja meg.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy Ajánlatkérő a közbeszerzési eljárás során küldött tájékoztatásokat az ajánlattételi/jelentkezési határidőig a regisztráció során megadott e-mail címre küldi meg, így kérjük a kapcsolattartó e-mail címének megadása során erre figyelemmel legyenek.