OKFON
Magyar English

 

Tisztelt Partnereink!

Az OKFON Közbeszerzési és Szolgáltatási ZRt. 1999. év végén – kifejezetten a Közbeszerzési törvény alkalmazásával kapcsolatos feladatok végrehajtására – alapított társaság. Tanácsadói, szolgáltatói tevékenységünk teljes körű beszerzési, közbeszerzési, pályáztatási feladatok támogatására irányul, mára már – majd teljeskörűen – az „ajánlatkérői” oldal felé specializálódva, a megbízó nevében és képviseletében járunk el a közbeszerzési eljárások teljeskörű lebonyolítása során. Ezen kívül beszerzésekkel kapcsolatos szabályozási és oktatási feladatokat is ellátunk.

A cég vezető munkatársai már 1995., az első Közbeszerzési törvény hatálybalépése óta, a gyakorlatban végzik, teljeskörűen bonyolítják a törvény szerinti közbeszerzéseket.

A közbeszerzés olyan önálló szakterületté vált az elmúlt években, melynek végzéséhez komplex (műszaki, gazdasági, jogi) ismeretek szükségesek,továbbá problémamegoldó készséget és kreativitást igényel. Ezen túl pedig – talán a legfontosabb – a beszerzés tárgya szerinti piacismeret és a közbeszerzési lebonyolítói gyakorlat, amelyet cégünk – alkalmazotti státuszú– képzett szakemberei, évi mintegy 200-300 db különféle közbeszerzési eljárás lebonyolítása során szereztek meg.

Megbízónk bizalmát magas szakmai felkészültségünkkel, precíz feladat-végrehajtásunkkal és teljeskörű szolgáltatás-biztosításunkkal igyekszünk elnyerni, illetve fenntartani. Ügyfeleink megelégedettségét bizonyítja,hogy több megbízónk cégünk megalapítása óta, azaz több mint 15 éve veszi folyamatosan igénybe szolgáltatásainkat.

Hisszük, hogy bármilyen szabályozási környezetben és egyéb negatív hatások ellenére is, az ajánlatkérői elvárások figyelembevételével lehet

  • tisztességes (versenysemleges) közbeszerzési kiírást előkészíteni;
  • valós versenyhelyzetet teremteni a teljesítésre alkalmas ajánlattevők körében;
  • az ajánlatok korrekt, egyértelmű értékelését elvégezni;
    és eredményesen lezárni a közbeszerzési eljárásokat.

S mindezt úgy, hogy az ajánlattevői kör is elismerje az eljárás korrektségét, pártatlanságát. Minden kedves régi és új megrendelőnknek köszönjük, ha közbeszerzési problémáik megoldása során bizalommal fordulnak hozzánk.

 

Dr. Lantos András                                                                                            Buzsáki Attila
         elnök                                                                                                   alelnök-vezérigazgató